HTML

Hírek Piroskáról

2008.03.18. 12:36 xterx

Fodor-Kiss Piroska helyzetéről friss híreket kaptunk nemrég, íme, lehet örvendezni:

Kedves Barátaim,

Hálaadással és köszönettel értesítelek Benneteket Fodor Kiss Piroska jelenlegi helyzetéről:

Barátok, ismerősök, gyülekezetek, közösségek, ifik, szülők, magánszemélyek adakozásból több, mint 12000 euró összeg gyűlt össze a kezelésére.

Köszönjük, hogy válaszoltatok adományaitokkal a felhívásra.

Piroska február 11-én Németországba, Münchenbe utazott kezelésre. Súlyos és fájdalmas tünetekkel érkezett meg a klinikára, azonnal befektették másfél hétre, ahol átesett egy tüneti kezelésen. Ez számára nagy enyhülést hozott, egyik napról a másikra tüntek el az addig kínzó egyes tünetek. Sajnos ez csak egy felületi, részleges és rövidtávú jobblétet biztosított.

Mivel az orvos által előzőleg 90%-ban megállapított diagnózis (sezary-szindróma, ritka vérrák) az utólagos vizsglatokkal nem igazolódott be, jelenleg is keresik a betegségét kiváltó diagnózist. Vizsgálják, figyelik állapotát és egyelőre csak antibiotikumos kezelésben részesül.

Arra kérünk benneteket, hogy közösségeitekben, imaalkalmaitokon ne feledkezzetek meg róla, hordozzuk imában őt, hogy mielőbb megtalálják betegségét és elkezdhessék a gyógyulását elősegítő kezelést.

Segítőkész és jószándékú emberek jóvoltából München mellett lakik albérletben kétnaponta jár be a klinikára és nagyon hálás a Henzler családért, aki családtagként gondoskodnak róla.

Szeretettel a Piroska nevében,

Jakab Elvira

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sovari.blog.hu/api/trackback/id/tr65386003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása